Hjem  Ledige stillinger

Arkitekter søkes

stein hamre arkitektkontor søker to engasjerte arkitekter til vårt kontor i Mo i Rana.

Vi jobber med varierte prosjekter fra boliger til større offentlige bygg og næringsbygg, samt planarbeid. Du må være kvalifisert sivilarkitekt/master i arkitektur, beherske norsk muntlig og skriftlig, og vi ser gjerne at du:

• Har arbeidserfaring, helst fra utførte byggeprosjekter
• Er en engasjert formgiver
• Har stor interesse for bærekraftig arkitektur
• Har god erfaring med ArchiCAD

Vi kan tilby deg en spennende stilling med faglige utfordringer og variasjon i arbeidsoppgaver / prosjekter, med konkurransedyktige vilkår, god pensjon og personalforsikring. Dette i et tverrfaglig og trygt arbeidsmiljø med kollegaer som har mange år i bransjen.

Send inn din søknad som beskriver kompetanse og erfaring, med CV og portefølje/ utvalgte prosjekteksempler og referanser. Søknaden sendes til post@shaas.no

Har du spørsmål om stillingen, kontakt arkitektfaglig leder Stein Hamre på tlf. 918 55 062.

stein hamre arkitektkontor as er lokalisert i Mo i Rana og på Leknes i Lofoten. Vi er for tiden 15 ansatte, som består av blant annet arealplanleggere, arkitekter og ingeniører. Vi arbeider med et bredt spekter av prosjekter; fra planarbeid, interiøroppdrag, eneboliger, større boligprosjekter, til helsebygg, barnehager og skoler, næringsbygg, hotell og mer.